Ο Μπόρις Μπέκερ κλήθηκε να σχολιάσει όσα προσάπτονται στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στάθηκε στο πλευρό του Σέρβου, αλλά τόνισε ότι υπήρξαν λάθη.

Θέση για το θέμα που απασχολεί το παγκόσμιο τένις τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι άλλο από το θετικό κρούσμα στον covid-19 του Νόβακ Τζόκοβιτς και φυσικά το “φιάσκο” στο Adria Tour στο Ζαντάρ, πήρε ο Μπόρις Μπέκερ.

Ο σπουδαίος Γερμανός που διέπρεψε προ δεκαετιών στα γήπεδα υπερασπίστηκε τον παλιό του παίκτη (2013-16) τον Νόβακ Τζόκοβιτς τονίζοντας βέβαια πως έγιναν και λάθη στο τουρνουά.

«Η εκδήλωση αυτή είναι έναν ευγενή σκοπό και θέλω να υπερασπιστώ τον Τζόκοβιτς. Νομίζω πως όλη αυτή η κριτική που γίνεται εναντίον του είναι άδικη. Ο λόγος που όλοι αυτοί οι παίκτες εμφανίστηκαν και έπαιξαν στο τουρνουά, ήταν καλός.

Συμφωνώ ότι κάποιες εκδηλώσεις, όπως ο αγώνας μπάσκετ που έκαναν, δεν ήταν απαραίτητο να γίνουν, αλλά όταν είσαι ακόμα 30 ετών, είναι ωραίο να βγαίνεις έξω και να διασκεδάζεις με φίλους. Δεν δικαιολογώ όλα όσα έγιναν, αλλά καταλαβαίνω γιατί το έκαναν», είπε ο Μπέκερ ο οποίος στα 17 του είχε φτάσει στην κορυφή στο Wimbledon.