Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ήταν ανώτερη καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρησης στο «Carrow Road», ωστόσο έπαιξε με την φωτιά και χρειάστηκε ένα τέρμα του Χάρι Μαγκουάιρ στο 118′ για να αποκλείσει τη Νόριτς (2-1) και να βρεθεί στους 8 του κυπέλλου Αγγλίας.

Είναι η ομάδα με τις περισσότερες προκρίσεις στα ημιτελικά του αρχαιότερου θερμού του κόσμου, ωστόσο απέναντι στη Νόριτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα. Οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν ανώτεροι όμως δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη και το πλήρωσαν.

Ο Ινγκάλο στην 5η του συμμετοχή ως βασικός άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους» (51′) αλλά, ο Κάντγουελ στην πρώτη φάση των γηπεδούχων ισοφάρισ σε 1-1 (75′) και έστειλε το παιχνίδι στο έξτρα τριαντάλεπτο.

Η Γιουνάιτεντ είχε παίκτη παραπάνω στα τελευταία 30′ αφού ο Κλόζε αποβλήθηκε σωστά στο τέλος της κανονικής διάρκειας και η πίεση απέδωσε. Ο αρχηγός Χάρι Μαγκουάιρ στο 118′ με μια προβολή μετά από φάση διαρκείας έστειλε την ομάδα του Σόλσκιερ στην επόμενη φάση του θεσμού.