Η εικόνα της Σεβίλλη ήταν απογοητευτική για ακόμα μία φορά και αρκέστηκε στην εντός έδρας ισοπαλία με την Βαγιαδολίδ, με 1-1.

Η εικόνα των Σεβιγιάνων ήταν απογοητευτική και δεν είχαν καμία φαντασία στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν από μία στημένη μπάλα και την πρώτη τους ευκαιρία να σκοράρουν. Φάνηκε ότι θα το κρατήσουν μέχρι το τέλος χάρις στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία αλλά ο Οκάμπος είχε άλλη άποψη και με πέναλτι, έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του Λοπετέγκι.

Στην πρώτη της τελική προσπάθεια στο 26′, η Βαγιαδολίδ προηγήθηκε με τον Ολίβας. Από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μίτσελ, ο Φερνάντο έχασε τον Ολίβας και αυτός με γλυκιά κεφαλιά, νίκησε τον Βάτσλικ (0-1).

Ο Μουνίρ έφερε το ματς στα ίσα στο 55′, αλλά ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ. Ο Νάβας υοπδέχτηκε τη μπάλα μετά από κόρνερ που παίχτηκε με πάσα και γέμισε στην περιοχή του Μάσιπ. Ο Ισπανός πήρε την κεφαλιά, όμως το παπούτσι του ήταν εκτεθειμένο, και όπως έχουμε συνηθίσει, το VAR το εντόπισε.

Η ισοφάριση ήρθε, τελικά , στο 83′ με τον Οκάμπος από την άσπρη βούλα. Η μπάλα κατέληξε στο χέρι του Σάντσεθ μετά από κεφαλιά και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το VAR επιβεβαίωσε την παράβαση και ο Αργεντίνος νίκησε τον Μάσιπ από τα 11 μέτρα (1-1).

Κίτρινες: Φερνάντο (12′), Κουντέ (59′), Βάζκεζ (60′), Έρβιας (71′), Σάντσεθ (82′)

Σεβίλλη (Λοπετέγκι): Βάτσλικ, Εσκουδέρο, Κάρλος, Κουντέ, Νάβας, Μπανέγα, Φερνάντο (46′ Τζόρνταν), Βάζκεζ (66′ Εν Νεσιρί), Μουνίρ, Ντε Γιονγκ (46′ Σούσο), Οκάμπος (90+1′ Λόπεζ)

Βαγιαδολίδ (Σέρχιο): Μάσιπ, Γκαρθία, Σάντσεθ, Ολίβας, Αντονίτο, Φέδε, Μίτσελ (75′ Ουνάλ), Ρούμπιο (69′ Νάτσο), Μπεν Αρφά (59′ Αλκαράθ), Έρβιας (75′ Πλάνο), Ντε Λα Φουέντε (76′ Κίκε)