Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χτίσει μέταλλο και παίρνει ματς ακόμα και όταν δεν παίζει καλά. Με τον Καρίμ Μπενζεμά ηγέτη και με μία καταπληκτική του ασίστ, η “Βασίλισσα” επικράτησε της Εσπανιόλ με 1-0.

Κάτι τέτοια παιχνίδια που κρίνουν τίτλους, δεν τα παίζεις. Τα κερδίζεις. Η ουραγός Εσπανιόλ με νέο προπονητή (Ρουφέτε) έπαιζε για την ζωή της απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, που έβγαλε κούραση και δεν ήταν κυριαρχική.

Ωστόσο, μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο 43ο λεπτό χάρη σε μία στιγμή μαγείας του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος στράικερ λες και είχε μάτια στην πλάτη, έβγαλε με τακουνάκι μία φανταστική ασίστ στον Κασεμίρο σε μία στιγμή που ίσως κρίνει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε το υπερπολύτιμο γκολ (43’, 0-1) και η βασίλισσα είχε βάλει το νερό στο αυλάκι. Παρότι δεν ήταν καλή στην επανάληψη, παρότι στο τελευταίο δεκάλεπτο Ραούλ Ντε Τομάς και Μπερνάρντο είχαν δύο καλές στιγμές για την ισοφάριση, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πήρε το τρίποντο και βρίσκεται πια μόνη στην κορυφή στο +2 από την Μπαρτσελόνα έξι στροφές πριν το τέλος της Primera Division.

https://youtu.be/LjQLkU2bS3o