Ισπανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Η Φενέρ αμέσως μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέστησε σαφές πως θεωρεί τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ζοτς. Η τουρκική ομάδα ξεχώρισε την περίπτωση του Λιθουανού τεχνικού, η οποία στην αρχή έμοιαζε με… όνειρο και τη δούλεψε διεξοδικά.

Βέβαια, «σύμμαχος» της Φενέρμπαχτσε ήταν και το μειωμένο μπάτζετ της Ζαλγκίρις. Η κρίση του κορωνοϊού και οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών της ερχόμενης σεζόν θα φέρουν σημαντικές μειώσεις στο μπάτζετ των Λιθουανών, με τον αγωνιστικό προϋπολογισμό να μην ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Αντιθέτως, στην Πόλη η διοίκηση της Φενέρ σκοπεύει να δώσει 12 εκατομμύρια για τα συμβόλαια των παικτών.

Παράλληλα, η τουρκική ομάδα ανανέωσε για δύο χρόνια τη συνεργασία της με τον Μαουρίσιο Γκεραρντίνι, ο οποίος αποτελεί μια… δικλείδα ασφαλείας για top προπονητές σαν τον Σάρας. Με άλλα λόγια, η παραμονή του Ιταλού GM έδωσε… πόντους στην «κούρσα» για τον Σάρας.

Μάλιστα, λέγεται πως ο Ομπράντοβιτς προ ημερών κάλεσε τον Λιθουανό τεχνικό, που αυτή την περίοδο έκανε διακοπές στο Κόστα Ναβαρίνο στην Καλαμάτα, μαζί με την οικογένειά του. Ο Σέρβος τάχθηκε υπέρ της επιλογής της Φενέρμπαχτσε και εξήγησε στον άλλοτε παίκτη του γιατί το τουρκικό κλαμπ αποτελεί μία καλή επιλογή για τον ίδιο.

Την ώρα, λοιπόν, που ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ ενώνονται και δείχνουν πως οι διαπραγματεύσεις του Γιασικεβίτσιους με τη Φενέρμπαχτσε είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ο δημοσιογράφος Ιγνάσιο Οχέδα κάνει λόγο για… σχεδόν τελειωμένo deal. Ο Ισπανός ρεπόρτερ έβαλε «φωτιά» στο Twitter, γράφοντας πως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του η Φενέρ είναι σχεδόν έτοιμη να «κλείσει» τον Σάρας, ο οποίος θα αντικατατήσει τον Ομπράντοβιτς.