Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά και για τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του Άρη με τις αποχωρήσεις παικτών.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στην κάμερα της Novasports και αρχικά τόνισε για την κατάσταση στην ομάδα με τις αποχωρήσεις και κυρίως αυτή του Φετφατζίδη: «Εγώ προσωπικά, βλέπω αυτή την ιστορία με ένα μάτι που γελάει και με ένα μάτι που δακρύζει. Από τη μία χαίρομαι που τον είχαμε εδώ και απέδωσε όσα απέδωσε και φυσικά για την εξέλιξη αυτή στην καριέρα του και από την άλλη στεναχωριέμαι που δεν θα τον έχουμε στο μέλλον μαζί μας» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το κύριο ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι αυτό με τα συμβόλαια. Μας έλειπαν πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα μας λείπουν και στα επόμενα παιχνίδια. Το θέμα δεν είναι πόση ενέργεια ή πόση βενζίνη έχουμε στο ντεπόζιτό μας αλλά πόσους ποδοσφαιριστές θα μπορέσουμε να βάλουμε στο γήπεδο».

Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε: «Αυτό που θα τους ζητήσω είναι να ξεπεράσουν τις δυνατότητές τους παίζοντας σε θέσεις που δεν είναι οι κανονικές τους θέσεις».

Για την συνεργασία που είχε με τους παίκτες που φεύγουν αλλά και με τον γυμναστή, Λάζαρο Βαρδάκη είπε: «Παιδιά με ποιότητα, παιδιά που δούλεψα πολύ στενά και τους έχω στην καρδιά μου. Το ίδιο ισχύει και για τον Λάζαρο ήταν ένας πολύ στενός μου συνεργάτης, έκανε πραγματικά έξοχη δουλειά».

Συνεχίζοντας για τον Φετφατζίδη είπε: «Δουλέψαμε πολύ στενά, είχαμε μια πολύ καλή σχέση, μιλούσαμε πάρα πολύ και βλέπει κανείς τι μπορεί να γίνει όταν αναπτύσσεται μια σχέση εμπιστοσύνης και η δυνατότητα να δώσεις στον παίκτη το πεδίο δράσης για να εξελιχθεί. Αν έμενε στην Ελλάδα ο Γιάννης θα είχε τη δυνατότητα να προσφέρει πολλές συγκινήσεις ακόμη.

Ωστόσο είναι και αυτός σε μια ηλικία που πρέπει να δει το καλό της καριέρας του, μιλάμε για πάρα πολλά χρήματα, είναι έτοιμος να κάνει και οικογένεια, οπότε μπορώ να καταλάβω αυτή την κίνηση που έκανε».