Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συζητάει την επιστροφή χρημάτων στους κατόχους διαρκείας, προχωρώντας σε μία αξιέπαινη κίνηση, που πρέπει να πάρουν παράδειγμα και οι υπόλοιποι.

Η σχέση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον κόσμο της είναι ιδιαίτερη και παραμένει αναλλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα του Τελ Αβίβ ανέκαθεν στήριζε πολλά στην παρουσία του… έκτου παίκτη της, τον οποίο δεν έχει στο γήπεδο αυτή την περίοδο, λόγω κορωνοϊού.

Ενόψει της νέας σεζόν, μάλιστα, οι ιθύνοντες την «ομάδα του λαού» σκέφτονται το ενδεχόμενο έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας τα οποία θα έχουν σημαντικές προσφορές για τους κατόχους τους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Αράλ Βάισμπεργκ, η προσφορά της Μακάμπι προς τον κόσμο της, για τη νέα σεζόν, περιλαμβάνει επιστροφή 80% των χρημάτων που αναλογούν σε κάθε παιχνίδι, αλλά και 50% επστροφή για κάθε επόμενο παιχνίδι της ομάδας στο οποίο θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θεατών.

Με την κίνηση αυτή η «ομάδα του λαού» δείχνει με τον πιο έμπρακτο τρόπο πως στέκεται στο πλευρό του κόσμου, ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή…