Οι Χρήστος Τζόλης, Χάρης Τσιγγάρας και Γιάννης Μιχαηλίδης πέρασαν από ανάκριση από το PAOK TV και μίλησαν για το ντεμπούτο τους και τους στόχους που έχουν.

Οι τρεις πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ Χρήστος Τζόλης, Χάρης Τσιγγάρας και Γιάννης Μιχαηλίδης που έκαναν φέτος το ντεμπούτο τους με την φανέλα το Δικεφάλου, μίλησαν στην κάμερα του PAOK TV για τις εμπειρίες τους.

Για τις πρώτες του εμπειρίες και τι περίμεναν να κερδίσουν:

Μιχαηλίδης: «Αρχικά να αποκτήσουμε εμπειρίες και να δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται για τον εαυτό μας. Να πάρουμε τις ευκαιρίες μας και να τις εκμεταλλευτούμε».

Τσιγγάρας: «Η προσωπική βελτίωση όσο μπορούμε. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και τα καλύτερα έρχονται».

Τζόλης: «Δεν ξεκίνησα προετοιμασία με την μεγάλη ομάδα στόχος μου ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα με την Κ19. Δεν φανταζόμουν ότι θα παίξω φέτος και αφού το κατάφερα είμαι χαρούμενος για αυτό». 

Για το ντεμπούτο του Χάρη Τσιγγάρα κόντρα στον Άρη: «Ήταν κάτι που δεν το περίμενα αλλά ήρθε και είμαι φανταστικά χαρούμενος για αυτό». Επιπλέον ο νεαρός μέσος ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να φανταστεί το ντεμπούτο του σε ένα γεμάτο «Κλ.Βικελίδης»: «Θα το ήθελα η αλήθεια είναι αλλά και έτσι μια χαρά ήταν».

Για το ποιος ήταν ποιο αγχωμένος στο ντεμπούτο του:: 

Μιχαηλίδης: «Δεν ξέρω εγώ, δεν αγχώνομαι γενικά»

Τζόλης: «Νομίζω εγώ ήμουν από το πρώτο λεπτό με τον Ολυμπιακό φάνηκε κιόλας. Στα πρώτα δέκα λεπτά αλλά μετά μπήκα στο ρυθμό και νομίζω τα πήγα καλά».

Τι είναι αυτό που σας βοηθάει να αποφορτιστείτε:

Τσιγγάρας: «Προσωπικά προσπαθώ να μην σκέφτομαι πολύ το ματς. 30-45 λεπτά πριν από τη σέντρα αρχίζω και σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο».

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και το επαγγελματικό:

Μιχαηλίδης: «Με διαφορά η δύναμη και η ταχύτητα του παιχνιδιού. Μετά είναι και η εμπειρία».

Γιατί είναι ποιο δύσκολο να βγουν επιθετικογενής παίκτες:

Τζόλης: «Νομίζω ότι σε κάθε ομάδα υπάρχουν αρκετοί επιθετικοί και είναι μια απαιτητική θέση». 

Τι περιμένουν από εδώ και πέρα;

Μιχαηλίδης: «Εννοείται θέλουμε όσες περισσότερες ευκαιρίες γίνεται. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι πόσο δουλεύεις»

Τσιγγάρας: «Μόνο δουλειά και υπομονή».

Τζόλης: «Δουλειά και τύχη και ελπίζω να πάνε για όλους καλά τα πράγματα και να πάρουμε του χρόνου, περισσότερες ευκαιρίες».

Μιχαηλίδης: «Είναι αναλόγως τον χαρακτήρα εμένα με βοηθάει περισσότερο να έχει κόσμο είτε εντός είτε εκτός έδρας. Μου αρέσει να βλέπω το γήπεδο».

Για το ιδιαίτερο ντεμπούτο του Χρήστου Τζόλη και αν θα μπορούσε να σκεφτεί τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό με κόσμο: «Θα ήταν δύσκολο. Στην Τούμπα θα χαιρόμουν περισσότερο το γκολ. Στο εκτός έδρας είναι πιο δύσκολο να το διαχειριστείς γιατί ο κόσμος σε γιουχάρει».

Επιπλέον ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου ρωτήθηκε για το εάν τον επηρεάζει το δυνατό και το ψυχολογικό παιχνίδι των αντιπάλων: «Άμα δεν μασούσα δεν θα αντιδρούσα αυτά συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό να το κάνουν γιατί είμαι μικρός οι συμπαίκτες μου ήρθαν να βοηθήσουν αμέσως». 

Για το πως βοηθάνε οι πιο έμπειροι:

Τσιγγάρας: «Μας βοηθάνε πάρα πολύ μας μιλάνε. Πως να βελτιωθούμε»

Μιχαηλίδης: «Ξεκίνησαν να μας βοηθάνε από την προετοιμασία και στις προπονήσεις και στο γήπεδο παντού».