Ο Κίκε Σετιέν βρίσκεται και με τα… δυο πόδια εκτός Μπαρτσελόνα, με το ταξίδι του Ρόναλντ Κούμαν στην καταλανική πρωτεύουσα, να σηματοδοτεί (;) άμεσες εξελίξεις!

Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να χωρίσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, δύο ήταν οι εκλεκτοί της για την διάδοχη κατάσταση: Ο Τσάβι και ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο πρώτος δεν ήθελε να αναλάβει κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες και έχει βάλει ως στόχο το 2021, ενώ ο δεύτερος έχει συμβόλαιο με την Εθνική Ολλανδίας, το οποίο σπάει για σύλλογο μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που… μετατέθηκε κατά έναν χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο 57χρονος Ολλανδός δεν έχει κρύψει ότι όνειρό του είναι να καθίσει στον πάγκο των Μπλαουγκράνα, τους οποίους οδήγησε το 1992 στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην ιστορία τους.

Ο Κούμαν, ο οποίος αναρρώνει από μια επέμβαση στην καρδιά, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Βαρκελώνη, όπου άλλωστε διατηρεί σπίτι. Υπό άλλες συνθήκες, η παρουσία του θα περνούσε απαρατήρητη, αλλά όχι αυτή την εποχή, ειδικά με το πολύ βαρύ κλίμα που υπάρχει γύρω από τον προπονητή Κίκε Σετιέν.