Το πρωτάθλημα με τη βοήθεια του Σάρι ή χωρίς θα το πάρει η Γιουβέντους. Επικράτησε και της Τζένοα με 3-1 εκτός έδρας και παρέμεινε στην κορυφή με συν τέσσερα από την 2η Λάτσιο.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα μετά την πανδημία με το 1-3 στο Luigi Ferraris και είναι ξανά σε απόσταση ασφαλείας από τη 2η, Λάτσιο. Μετά την απώλεια του Κυπέλλου, οι Bianconeri δείχνουν ότι δεν θα επιτρέψουν έκπληξη και στην Serie A και πετυχαίνοντας εκπληκτικά γκολ, επέστρεψαν στην Τζένοα να αντέξει μόνο για ένα ημίχρονο και να μείνει σε πολύ επικίνδυνη θέση όσον αφορά τον υποβιβασμό.

Σε ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν στο βασικό σχήμα 6 πρώην παίκτες των Τορινέζων, το πρώτο μέρος έμεινε στο 0-0 παρά τις φάσεις που υπήρχαν και από τις δύο πλευρές. Ομως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από νωρίς στην επανάληψη. Στο 50’ ο Ντιμπάλα πήρε από τον Κουαδράδο και αφού απέφυγε δύο σε κλειστό χώρο βρήκε την απέναντι γωνία. Το 0-1 έμεινε μόλις για 6 λεπτά καθώς σε εκείνο το σημείο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε κατά μέτωπο στην κόντρα και με τρομερό σουτ εκτός περιοχής ψηλά στη γωνία καθάρισε το ματς (0-2).

Τα τρομερά τεμάχια δεν είχαν τελειώσει όμως για τους Τορινέζους αφού στο 73’ ο Ντάγκλας Κόστα με απίστευτο curler στο απέναντι παραθυράκι έκανε το 0-3, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η Τζένοα ήταν να μειώσει στο 76’ για το τελικό 1-3 με δυνατό αριστερό του Πιναμόντι μέσα από την περιοχή.

https://youtu.be/V6ELHbXzb_w