Δύο νέες παρουσίες στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό. Ο νέος Φραν Βέλεθ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους “πράσινους” ενώ ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Πανιώνιο.

Ενα φρέσκο πρόσωπο και ένα παλιό που επέστρεψε στην ομάδα από δανεισμό είχαμε την Πέμπτη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Φραν Βέλεθ έκανε την παρθενική του συμμετοχή ως ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού στο κέντρο προπονήσεων της ομάδας, παρότι ακολούθησε ειδική θεραπεία εξαιτίας της θλάση που αποκόμισε στα πλέι οφ όταν και αγωνιζόταν στον Άρη και αποχώρησε νωρίτερα από τους υπόλοιπους πράσινους.

Το δεύτερο νέο πρόσωπο ήταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, εάν μπορεί να ισχυριστεί κανείς κάτι τέτοιο, υπό την έννοια ότι ο ταλαντούχος πλάγιος επιθετικός επέστρεψε από το δανεισμό του στον Πανιώνιο και ξαναφόρεσε την πράσινη φόρμα με το τριφύλλι.

Ο Εμμανουηλίδης είχε και αυτός μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού από ματς στα πλέι άουτ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αλλά είναι πολύ καλύτερα.