Κριστιάνο και Ντιμπάλα μετέτρεψαν το τοπικό ντέρμπι του Τορίνο σε παράσταση για ένα ρόλο, με την Γιουβέντους να διαλύει την Granata και με ματς περισσότερο να πηγαίνει στο +7 από την Λάτσιο.

Απόλυτη συνέχισε την πορεία της προς το 9ο σερί Scudetto η Μεγάλη Κυρία, η οποία δεν συνάντησε μεγάλη αντίσταση από την Τορίνο στο J-Stadium. Οι Bianconeri έβαλαν 4 στην Granata και έκαναν το 4×4 μετά το restart, με τους Ρονάλντο και Ντιμπάλα να βρίσκουν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κίτρινη είδε ο Αργεντινός, όπως και ο Ντε Λιχτ και αμφότεροι χάνουν τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Μίλαν. Το πρώτο του φάουλ στην Serie A έβαλε ο Κριστιάνο, πρώτος όλων των εποχών σε συμμετοχές έγινε ο Μπουφόν, σπάζοντας το ρεκόρ του Πάολο Μαλντίνι.

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να φανεί πως θα πάει το ματς καθώς στο 3′ ο Ντιμπάλα με σλάλομ χόρεψε δύο αντιπάλους και τελείωσε τη φάση μέσα από την περιοχή. Η Τορίνο προσπάθησε να αντιδράσει και βομβάρδισε με πολλά κόρνερ την περιοχή των γηπεδούχων, όμως στο 29′ δέχθηκε και δεύτερο γκολ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Κουαδράδο. Το 2-0 δεν ήταν όμως το σκορ του ημιχρόνο αφού στις καθυστερήσεις ο Ντε Λιχτ φάνηκε να βρίσκει την μπάλα με το χέρι σε σουτ του Βέρντι και ο Μπελότι εκτέλεσε τον Μπουφόν για το 2-1. Στην επανάληψη και το 61′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με καταπληκτικό φάουλ έδωσε και πάλι σκορ ασφαλείας στους Bianconeri (3-1), για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1 στο 87′ με αυτογκόλ του Τζιτζί.