ΥδραικοςΟ Υδραϊκός τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και καλύτερη στην ιστορία του καθώς κατάφερε να μην χάσει στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης (10-10).

Ο Υδραϊκός ολοκλήρωσε τους αγώνες του, αφού έχει δώσει και το ματς της 22ης αγωνιστικής (9-6 τη Χίο) και τερματίζει με 51 βαθμούς, δηλαδή 4 περισσότερους από τον διώκτη του Απόλλωνα, ο οποίος έχει πλέον 47 και θα παίξει την Τετάρτη (8/7) με τη Βουλιαγμένη για την 22η και τελευταία αγωνιστική. Ό,τι κι αν γίνει σ’ αυτό το ματς, όμως, η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν μπορεί να προσπεράσει τον Υδραϊκό (που είναι οριστικά 3ος και ο Απόλλων 4ος).

Ο αγώνας στο Γουδή είχε ανατροπές, ένταση, τρεις αποβολές με αντικατάσταση, δύο με κόκκινη κάρτα και σπουδαίες αποκρούσεις από τους δύο γκολκίπερ με αποκορύφωμα την επέμβαση του Γαλανίδη σε εκτέλεση πέναλτι του Κοκκινάκη στα 2:15 πριν από το τέλος και με το σκορ στο 10-10, αλλά δεν μπόρεσε να του δώσει φτερά για την πλήρη ανατροπή. Οι Υδραίου είχαν προηγηθεί 10-6, στο 4.26 πριν από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, ενώ ο Απόλλων είχε ισοφαρίσει σε 10-10, στο 3:03 πριν από τη λήξη του αγώνα.

Η ένταση στην τελευταία περίοδο ήταν μεγάλη με τον Μπλάνη να αποβάλλεται με αντικατάσταση για διαμαρτυρία, όπως συνέβη και με τους Βιτέλλα, Χαραλαμπόπουλο των γηπεδούχων και ακολούθως με τον τεχνικό του Υδραϊκού, Μάκη Βολτυράκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα: “Στο 7.07 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόννικη κάρτα το Νο 7 του Υδραϊκού Μπλάνης, διότι σε απόφαση των διαιτητών γύρισε και είπε “δεν ντρέπεσαι, δεν ντρέπεσαι” και ενώ νωρίτερα είχε αποβληθεί με αντικατάσταση για διαμαρτυρία. Στο 3.13 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Υδραϊκού Βολτυράκης, για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών και ενώ νωρίτερα είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο.

Απόλλων Σμύρνης– Υδραϊκός 10-10

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-4, 2-3, 2-0.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Τσιστράκης, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 5, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης, Γκάτσος.

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας Ν., Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Πρέκας, Μπλάνης 2, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 3, Τσαχειλίδης 1, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Πρυμηκύριος, Παπακώστας.