Ο Ντέβιν Μπούκερ θα παραμείνει κάτοικος Ρωσίας για τα επόμενα δύο χρόνια και τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ένιωσε άνετα στη Χίμκι, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση τίτλων, ενώ εξήγησε πόσο σημαντική ήταν η παραμονή του Αλεξέι Σβεντ.

Μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα. «Νιώθω εξαιρετικά. Νιώθω ότι ήμουν σε μια άνετη κατάσταση την περασμένη σεζόν. Δυστυχώς δεν τελειώσαμε τη σεζόν. όμως επέστρεψα για να συνεχίσω αυτό που αρχίσαμε. Ένιωθα άνετα. Η οικογένειά μου ήταν άνετα και θέλουμε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε».

Για τους λόγους που ανανέωσε για 2 χρόνια με την Χίμκι: «Μπορούσα να παίξω το παιχνίδι έτσι όπως ήθελα στην ομάδα. Θέλω να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Αλεξέι Σβεντ, που θα συνεχιστεί «Το κλειδί είναι να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, να παλέψουμε για τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος μου και ελπίζω αν είναι και της ομάδας. Με την επιστροφή του Σβεντ είναι πιθανό. Φτιάχνουμε ένα Pick n roll duo το οποίο το λατρεύω».