Ο Ολυμπιακός διατήρησε την ίδια στάση στο CAS σε σχέση με αυτή που είχε εντός συνόρων και τόνισε ότι η πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης δεν αμφισβητείται. Η απόφαση αναμένεται να γνωστοποιηθεί σε 20 ημέρες.

Από τον Ολυμπιακό δεν είπαν τίποτα περισσότερο ούτε τίποτα λιγότερο από ότι στα πειθαρχικά όργανα της Λίγκας αλλά και της ΕΠΟ.

Οι Πειραιώτες από μέρους τους ξεκαθάρισαν εκ νέου πως η πολυϊδιοκτησία είναι ξεκάθαρη, ότι υπάρχει η ΕΕΑ αλλά και όλα τα πειθαρχικά όργανα που απεφάνθησαν πάνω σε αυτό και ότι πρέπει να τιμωρηθεί ανάλογα.

Η στάση της ΕΠΟ είχε να κάνει περισσότερο με το να απορριφθεί η προσφυγή των Πειραιωτών ενώ ο ΠΑΟΚ στεκόταν μεταξύ άλλων στο γεγονός πως η πολυϊδιοκτησία δεν τιμωρείται από την ελληνική Ομοσπονδία και αυτό προκύπτει από τους κανονισμούς της. Στον Ολυμπιακό τους έκανε εντύπωση τόσο η στάση και οι χειρισμοί της ελληνικής Ομοσπονδίας, όσο κα τα όσα ειπώθηκαν από τον ΠΑΟΚ. Το κλίμα είχε να κάνει με το εάν θα πρέπει να πέσει κάποιος αυτός είναι η Ξάνθη σε αυτήν την περίπτωση. Η εκτίμηση είναι πως η απόφαση από το CAS θα βγει μέσα στις προσεχείς 20 ημέρες.