ΕλαμπντελαουίΟ Ομάρ Ελαμπντελαουί συμφώνησε με τον προπονητή του για την κακή εικόνα ενώ μίλησε για το μέλλον του με τον Ολυμπιακό, μετά την λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είπε στη NOVA για:

Την τοποθέτηση του Μαρτίνς για την εικόνα του Ολυμπιακού: Καταλαβαίνω το σχόλιο του κόουτς. Δεν συνηθίζουμε τέτοια εικόνα. Κάναμε εύκολα λάθη και είμαστε απογοητευμένοι με την εικόνα και το αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι απλά μία κακή ημέρα.

Την κόπωση: Είναι φυσιολογικό. Έχουμε παίξει πολλά ματς. Παίζει ρόλο. Δεν μπορείς να έχεις καλή ημέρα κάθε εβδομάδα. Είναι καλό που δεν χάσαμε γιατί θέλουμε να μείνουμε αήττητοι. Ήταν μία ισοπαλία σε μία κακή ημέρα.

Το εάν είναι η καλύτερη χρονιά του: Είναι πιθανό. Πάντα προσπαθώ και πάντα πιέζω τον εαυτό μου. Ως αρχηγός προσπαθώ να δίνω το καλό παράδειγμα. Να βάζουμε υψηλούς στόχους. Ακόμα υψηλότερους. Στο σύνολο της ομάδας κάνουμε πολύ καλή σεζόν οπότε ναι είναι πιθανό.

Το μέλλον του και εάν επηρεάζεται από τα όσα γράφονται για εκείνον: Δείχνω να επηρεάζομαι από όλα αυτά; Να επηρεάζομαι από τα δημοσιεύματα; Πάντα γράφουν πολλά. Δεν σχολιάζω τίποτα. Δεν το έκανα ποτέ. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Πάντα η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Δεν υπάρχει λόγος να τα συζητήσουμε αυτά.