Το εάν θα αγωνιστεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει ότι θα απαντήσουν στο γήπεδο.

Η ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ» δεν ήχησε καλά στα αυτιά των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι δείχνουν στην παρούσα φάση να έχουν χάσει τη… μάχη της δεύτερης θέσης. Παρά την απογοήτευση που υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για «απαντήσεις στο γήπεδο», σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η Κυριακή ήταν μέρα αποφόρτισης. Κυρίως ψυχολογικής έπειτα από μια ακόμα δοκιμασία αντοχής στη δυσκολία. Χρόνος για παραπάνω περισυλλογή δεν υπάρχει. Την Τετάρτη (08.07) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και πρέπει να πάρει τη νίκη. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του το γνωρίζουν καλά και θέλουν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στο φυσικό τους χώρο, το γήπεδο».

Στα αγωνιστικά, το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που γυμνάστηκε κανονικά και η συμμετοχή του θα κριθεί στην προπόνηση της Τρίτης. Αντίθετα, ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Τη Δευτέρα, η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική με δίτερμα σε μισό γήπεδο. Αύριο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας.