Η ομάδα του Περιστερίου αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί της, τίμησαν πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό την μνήμη του Άγγελου Ράμφου, ο οποίος υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του συλλόγου.

Ο Άγγελος Ράμφος φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου στις δεκαετίες του 60’ και 70΄. Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή πριν 11 χρόνια στις 5 Ιουλίου 2009 και η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τους οργανωμένους οπαδούς «Fentagin» θέλησαν να τον τιμήσουν στο χθεσινό παιχνίδι των Play-Out.

Οι οργανωμένοι οπαδοί ανάρτησαν πανό στα κάγκελα της Θύρας 7 του γηπέδου, το οποίο ανέφερε «Γήπεδο Ατρομήτου-Άγγελος Ράμφος», ένα μήνυμα που υπάρχει και σε σχετική τοιχογραφία έξω από το γήπεδο και αποτελεί διακαή πόθο του κόσμου.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ατρόμητος πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό κατέθεσε ανθοδέσμη μπροστά από τη φωτογραφία του αείμνηστου ποδοσφαιριστή ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Η τιμή στο πρόσωπο του Άγγελου Ράμφου, ενός θρύλου της ιστορίας του Ατρομήτου, είναι αναμφισβήτητη και η ομάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε δράση τιμής ανθρώπων που έχουν φορέσει την κυανόλευκη ριγέ φανέλα από την ίδρυση της το 1923.