Ο Μίχαελ Ένινγκ, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, υπογραμμίζοντας πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με τα προηγούμενα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Δεν προλάβαμε να επανακάμψουμε πλήρως από το προηγούμενο παιχνίδι. Υπάρχει κούραση, έχουμε θέματα με κάποιους παίκτες, δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή ποιοι θα είμαστε και πώς θα παίξουμε, αλλά πρέπει να παίξουμε και θα το κάνουμε».

Για το εάν είναι έτοιμοι οι Σόουζα, Φετφατζίδης:

«Ο Σόουζα πονάει ακόμα δεν έχει προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα του, ελπίζω να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τρέχει τώρα αλλά πονάει. Ο Φετφατζίδης ας έρθει πρώτα και μετά θα δούμε».

Αν υπάρχει πρόβλημα με τον καταρτισμό της εντεκάδας:

«Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια κανονική ενδεκάδα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος 100%. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ξέρω τους παίκτες μου, όμως, και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που θα αγωνιστούν, θα τα δώσουν όλα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Είναι οι Πρωταθλητές και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το άξιζαν γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο ενόψει του αγώνα με τη Γουλβς Για μας είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, σίγουρα όμως αυτός ο αγώνας δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους κόντρα στον Ολυμπιακό. Θέλαμε να τους κερδίσουμε, είχαμε μεγάλη επιθυμία βάλαμε γκολ και παίξαμε κομπλέ απέναντί τους. Πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική και είμαστε υποχρεωμένοι να ρίξουμε το βάρος στην άμυνα και να δούμε την αντίδρασή μας».