Ο παίκτης των Σέλτικς Τζέιλεν Μπράουν έδωσε συνέντευξη σε δημοσιογράφους και αρχικά στάθηκε στον προβληματισμό που είχε, στο άκουσμα πως το ΝΒΑ θα κάνει restart στο Ορλάντο.

«Μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου καλύτερα από τον καθένα. Θέλω να το ξεκαθαρίσω: Δεν ήθελα να πάω στο Ορλάντο. Είχα ανησυχίες, όχι μόνο για την κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά και σχετικές με τον κορονοϊό, αλλά και κάποια οικογενειακά προβλήματα επίσης.

Αλλά, όταν κατάλαβα την ευκαιρία που μας δίνει ο σύλλογος και το ΝΒΑ να παίξουμε για κάτι που είναι μεγαλύτερο από τον εαυτό μου, τότε άλλαξα γνώμη», είπε και διευκρίνiσε:

«Σχεδιάζω να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου, όταν θα είμαι εκεί. Να εμπνεύσω και να ρίξω φως σε πράγματα που παραμελούνται και ελπίζω το ΝΒΑ και ο σύλλογός μας να το καταλάβουν».

ΝΒΑ: Κοινωνικά μηνύματα αντί για ονόματα στις φανέλες (pic)

Όσο για το τι ήταν αυτό που προκάλεσε άγχος στους παίκτες, με αφορμή την επανεκκίνηση, εν μέσω πανδημίας; «Νομίζω πως ήταν η έλλειψη πληροφοριών ή η παραπληροφόρηση. Σε κάποια φάση, πολλοι από εμάς στη λίγκα σκέφτονταν πως δεν είχαμε αρκετές πληροφορίες. Δεν ξέραμε τι γίνεται. Μόλις μάθαμε περισσότερα, πήραμε και τις αποφάσεις μας».