Ο Ανδρέας Δημάτος έκανε γνωστή την αντίδραση του Μάσιμο Καρέρα στο άκουσμα της είδησης ότι επιστρέφει στην Σπαρτάκ Μόσχας, από ρώσικο δημοσίευμα, και λίγο πριν δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη στη NOVA.

Σε διάψευση δημοσιεύματος από την Ρωσία, το οποίο τον ήθελε να επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της Σπαρτάκ Μόσχας προχώρησε ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ Αντρέας Δημάτος, με ανάρτηση που έκανε στο Facebook μετέφερε τον διάλογο, που είχε με τον Ιταλό τεχνικό όταν του έθεσε υπόψη το συγκεκριμένο δημοσίευμα που προκάλεσε γέλιο στον Ιταλό κόουτς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

-Κόουτς, να σας ενημερώσω ότι ένα ρωσικό σάιτ γράφει ότι είστε έτοιμος να επιστρέψετε στη Σπαρτάκ…

-Τι είναι αυτό τώρα; Καινούργιο; Εγώ δεν προλαβαίνω, πλέον, να διαβάσω τα ιταλικά σάιτ, δεν ξέρω τι γράφουν τα ελληνικά, θα διαβάσω τα ρωσικά;

-Εγώ σας ενημερώνω, γιατί θα ερωτηθείτε σίγουρα τώρα από τη NOVA… Έχει γραφτεί εδώ και λίγα λεπτά!

-Πάμε να τελειώνουμε, γιατί έχουμε πιο σοβαρά πράγματα μπροστά μας…

Αυτή ήταν και η πρώτη αντίδραση του Μάσιμο Καρέρα, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν στηθεί μπροστά από την κάμερα της NOVA, σχετικά με το επίμαχο δημοσίευμα που προκάλεσε ολιγόλεπτη αναστάτωση στον κιτρινόμαυρο οργανισμό.

Δεν είχε καν το χρόνο να σκεφτεί κάτι περισσότερο, πριν δώσει την απάντησή του…

Ήταν και από τις λίγες φορές που είδαμε τον Μάσιμο Καρέρα να γελάει τόσο αυθόρμητα, εν ώρα εργασίας στα Σπάτα. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε.

Παρέμεινε γελαστός για λίγα λεπτά ακόμα…

Μέχρι να μπει στο γήπεδο για την προπόνηση! Με δεδομένο ότι θεωρεί το αποψινό ματς με τον ΟΦΗ ένα από τα πιο δύσκολα της εφετινής σεζόν…