Ο Κρις Σίνγκλετον και επίσημα μένει στην Αναντολού Εφές μέχρι το 2023, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, ενώ οι απολαβές του θα είναι τεράστιες.

Ο Ροντερίγκ Μπομπουά έκανε την αρχή στην Αναντολού Εφές, με τις ανανεώσεις να συνεχίζονται για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν ο επόμενος που έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Πόλης, συνεχίζοντας να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Τούρκου προπονητή.

Όπως ανακοίνωσε η Εφές, ο Αμερικανός φόργουορντ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, θα συνεχίσει να φοράει την μπλε φανέλα με συμβόλαιο τριών ετών (2+1 για την ακρίβεια), παραμένοντας ένα από τα πιο σημαντικά… όπλα της ομάδας από την Πόλη.

Με την κίνηση αυτή η Αναντολού Εφές κρατάει στις τάξεις της ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι του κορμού της, ενόψει της νέας σεζόν, δείχνοντας παράλληλα τις διαθέσεις της ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Euroleague της σεζόν 2020-21. Οι δύο πλευρές, άλλωστε, είχαν φτάσει σε συμφωνία ενόψει της ερχόμενης σεζόν, με τον Σίνγκλετον να γίνεται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε στα 28 παιχνίδια της Euroleague στα οποία αγωνίστηκε ο 31χρονος φόργουορντ μέτρησε 7,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 45,1% στα τρίποντα.