Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ο μάνατζερ του Ματέο Γκαρσία, μίλησε για την απόκτηση του τελευταίου από τον Άρη, τονίζοντας ότι πρόκειται για υπόθεση που παλεύει εδώ και καιρό ο Θ. Καρυπίδης και ήθελε πολύ να επιστρέψει.

Επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ματέο Γκαρσία ότι ο Ισπανός επιστρέφει στον Άρη, επισημαίνοντας ότι θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

«Είναι μία υπόθεση την οποία ο Θεόδωρος Καρυπίδης παλεύει εδώ και καιρό. Ο παίκτης ήθελε εξ αρχής να επιστρέψει και το μόνο που έμενε ήταν να τα βρει ο Άρης με τον Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας τελικά σε συμφωνία για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή η οποία αναμένεται να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα», δήλωσε ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στο «Allaboutaris».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποσοστό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και το αν είναι ακόμα υπό συζήτηση το συγκεκριμένο ζήτημα, απάντησε. «Το συζητούν ακόμα, διότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κρατήσει ένα ποσοστό του παίκτη. Υπάρχει περίπτωση να πάω και εγώ στην Σερβία. Το πιο σημαντικό όμως για τον Άρη και τον κόσμο, είναι η επιστροφή του Ματέο».