Παράξενη η Κυριακή που μας πέρασε καθώς μπορεί τα σημεία που δώσαμε να πέρασαν… αέρα, ωστόσο σε “Βικελίδης” και “Μαδριγάλ” κάτι… μαγικό υπήρχε στην ατμόσφαιρα και οι αναμετρήσεις υπερέβησαν τα εσκαμμένα στα συνολικά γκολ, με αποτέλεσμα να μείνουμε με το… παγωτό στο χέρι.

Η ακατάπαυστη αγωνιστική δράση γεμίζει με επιλογές το άχαρο μέσο της εβδομάδας και εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις που ελπίζουμε να βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί που έχει αρχίσει να μεγαλώνει επικίνδυνα.

Στο Λονδίνο τα “σφυριά” υποδέχονται την Μπέρνλι. Άλλη μια σεζόν που η Γουέστ Χαμ κινείται στην μετριότητα, γεγονός που αντικρούεται άμεσα με την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ της. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως έχει φέρει -μέσω της αφέλειας της- τον εαυτό της μόλις στο -4 από την διακεκαυμένη ζώνη.

Το σύνολο του Σον Ντάις από την άλλη, μπορεί στο απαίδευτο μάτι να θυμίζει περισσότερο σε ομάδα ράγκμπι, παρά σε ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά επ ουδενί δεν στερείται σοβαρότητας και πειθαρχίας, χαρακτηριστικά που την έχουν φέρει να κυνηγάει με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, που για να μην γελιόμαστε, πολύ δύσκολα θα πάρει. Το κίνητρο είναι υψηλό για τους φιλοξενούμενους, που έδειξαν σημάδια ανάκαμψης κόντρα στη Νιούκαστλ, παρά το τελικό 2-2 και απόψε μπορεί να φτύσουν… αίμα για να υπερκεράσουν το εμπόδιο των σφιχτών “Clarets” ωστόσο πιστεύουμε πως θα το κάνουν. Ο άσος συνδυάζεται με Under 4.5.

Η ΑΕΚ πέρασε σαν σίφουνας από το “Κλέανθης Βικελίδης”, διαλύοντας τον -τίμιο μεν, αλλά αποδεκατισμένο δε- Άρη (1-4) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο “Γεντί Κουλέ” πήρε κεφάλι στην μάχη της δεύτερης θέσης. Δεύτερο διπλό στη Θεσσαλονίκη, μετά από αυτό στην έδρα του Δικεφάλου, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση σε αυτή την διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, παρά την νωθρή εκκίνηση της.

Απόψε υποδέχεται την ομάδα που “έκοψε” βαθμούς από τον άμεσο ανταγωνιστή της, ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ δεν έχει να ελπίζει σε κάτι σε αυτή την διαδικασία των play off, παίζοντας όλα τα παιχνίδια ελεύθερα, χωρίς να προσαρμόζει την τακτική του ανάλογα με τον αντίπαλο, πράγμα που κάνει δηλαδή από την αρχή της σεζόν. Το σύνολο του Γιώργου Σίμου έχει βρει τον τρόπο απέναντι στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει βρει δίχτυα σε όλα τα εκτός έδρας ματς με ομάδες του Big-4 (Άρης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) και αυτό αναμένουμε να κάνει και απόψε…

Οι επιλογές μου

Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι (20:00)  1 & Under 4.5 (2.17) Stoiximan

ΑΕΚ – ΟΦΗ (21:30)  Goal-Goal (2.40) Stoiximan