Ο Άρης εξέφρασε το ενδιαφέρον επέκτασης του συμβολαίου του Λούκας Σάσα στη συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με τον ατζέντη του παίκτη.

Οι «κίτρινοι» εξέφρασαν τις προθέσεις τους στον Λούκας Σάσα στη διάρκεια των συζητήσεων που είχαν μαζί του κατά την περίοδο των μειώσεων των συμβολαίων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου, Λέο Κορνατσίνι, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στη συνάντηση που είχε με τον Άγγελο Χαριστέα, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την επιθυμία επέκτασης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Συζητήθηκε παράλληλα και το ενδιαφέρον που κατατέθηκε στον κ. Κορνατσίνι από άλλες ομάδες. Επί τούτου, ο Άγγελος Χαριστέας ήταν ξεκάθαρος καθώς σημείωσε ότι η ομάδα πρωτίστως θέλει να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και ως δεύτερη επιλογή έχει τη συζήτηση μιας επίσημης πρότασης στην περίπτωση που ο Λούκας Σάσα θελήσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Γενικώς, ο Άρης δεν θέλει να επαναλάβει το λάθος που έκανε πέρυσι όπου με την έναρξη του Πρωταθλήματος, 14 συμβόλαια μπήκαν στον τελευταίο χρόνο της διάρκειάς τους.