Ο Ραζόν Ρόντο είτε έκανε πλάκα είτε είναι πολύ κακομαθημένος, μία φορά πάντως στο twitter, τον… δίκασαν γι’ αυτό που έγραψε!

Ο παίκτης των Λέικερς έφτασε στην «Disney World» με την ομάδα του και μόλις μπήκε στο δωμάτιό του, αντίκρισε μια εικόνα που – πιθανώς – δεν του άρεσε.

Κι αυτό, διότι φάνηκε από ανάρτησή του να μην είναι ικανοποιημένος από το δωμάτιο, αφού στην φωτογραφία που ανέβασε έγραψε «Motel 6» – που δείχνει την πολύ κακή ποιότητα – και έβαλε ένα emoji με το μεσαίο δάχτυλο ψηλά, κάνοντας ταγκ το ΝΒΑ.

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και ο ίδιος «έφαγε» κράξιμο από τους χρήστες twitter, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα εκεί έξω και αυτός γκρινιάζει για ένα καλό δωμάτιο. By the way, οι Λέικερς έχουν τα καλύτερα δωμάτια μέχρι στιγμής στην «Disney World», σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΗΠΑ.

Κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να ήθελε και να «πειράξει» όσους παραπονιούνται για τα δικά τους δωμάτια, ωστόσο ακόμα και κάποιοι τίτλοι σε άρθρα των ΗΠΑ δεν ήταν και οι καλύτεροι, αφού έλεγαν «ο Rondo παραμένει ο χειρότερος παίκτης στο ΝΒΑ», «ο Rondo είναι αναστατωμένος με το δωμάτιό του» ή «ο Rondo αηδιασμένος επειδή οι Lakers είναι αναγκασμένοι να μείνουν σε ένα “Motel 6″».