Η Λαμία φιλοξένησε τον Ατρόμητο σε ένα αδιάφορο παιχνίδι και η εικόνα ήταν ίδια με αυτό που περίμεναν όλοι. 0-0 και ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ εύκολα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Λαμία έφτασε τους 34 βαθμούς και η Λάρισα ανέβηκε στους 35. Η αναμέτρηση δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον: ούτε φάσεις, ούτε όρεξη από τους παίκτες, ούτε διάθεση για πειραματισμούς από τους προπονητές.

Ειδικά μετά το 65ο λεπτό, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα παραπάνω με αποτέλεσμα να μην προκύψει ούτε καν υποψία ευκαιρίας καθώς ακόμα και τα μακρινά σουτ που επιχειρούσαν οι δυο ομάδες σταμάτησαν και άπαντες απλά περίμεναν να… περάσει η ώρα.

Το τελικό σφύριγμα έμοιαζε με λύτρωση για τους 22 ποδοσφαιριστές που βρισκόντουσαν στον αγωνιστικό και δεν έβλεπαν την ώρα να τελειώσει το ματς και να φύγουν.

Συνθέσεις:

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Αραβίδης (84′ Σασί), Καραμάνος (81′ Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Φιλίπ, Ηλιάδης, Γκαζάλ Αλί, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Βινίσιους (71′ Λουφάκης), Πινακάς, Παπάζογλου.