Η σημαία στον ιστό της! Ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, με τον ηγέτη των «ερυθρόλευκων» να συνεχίζει να γράφει ιστορία με τον Ολυμπιακό!

11 Ιουλίου 2010 – 11 Ιουλίου 2020. Και η ιστορία συνεχίζεται! Ολυμπιακός και Βασίλης Σπανούλης συμπλήρωσαν 10ετία κοινής πορείας, με τον διεθνή γκαρντ να αλλάζει, με την απόφασή του, τον ρου της ιστορίας του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Με την παρουσία του στο λιμάνι ο Σπανούλης έφερε DNA νικητή στον Ολυμπιακό, οδηγώντας τον σε 3 πρωταθλήματα (2012, 2015, 2016), 2 Euroleague (2012, 2013), 1 Κύπελλο Ελλάδας (2011) αλλά και 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο (2013). επαναφέροντας τους Πειραιώτες σε τροχιά τίτλων.

Η πορεία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, με στόχο νέες κορυφές. Κι αυτό γιατί ο κορυφαίος σκόρερ και κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Euroleague συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ένα συμβόλαιο που δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του με τους «ερυθρόλευκους», λίγο πριν ρίξει τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του στα παρκέ.

Πλέον, με την κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός κράτησε και τον έτερο αρχηγό του, μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του προ εβδομάδων, διατηρώντας τις… σημαίες στον ιστό τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους ακόμη ένα χρόνο».