ΦέτελΗ Scuderia ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για τις 19.45 ώρα Ελλάδας, στην οποία θα παρευρίσκονταν κανονικά οι Φέτελ, Λεκλέρ και Μπινότο, επειδή πρέπει να υπάρξουν προφανώς εσωτερικές διεργασίες προηγουμένως.

Η Ferrari προσπαθεί να μη ρίξει λάδι στη φωτιά και να αποφύγει ενοχλητικές ερωτήσεις σχετικά με τη σύγκρουση των δύο οδηγών της μεταξύ τους και την εγκατάλειψή τους στο Γκραν Πρι Στυρίας. Πρόκειται για ένα περιστατικό που κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς συνέβη στον πρώτο γύρο του αγώνα και αποτελεί σχεδόν καρμπόν ενός ίδιου στο περυσινό Γκραν Πρι Βραζιλίας.

Η συνέντευξη Τύπου είχε προγραμματιστεί για τις 19.45 ώρα Ελλάδας και ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα συμμετείχαν από την πλευρά της κόκκινης ομάδας ο διευθυντής της, Ματία Μπινότο και οι δύο πιλότοι, Σαρλ Λεκλέρ και Σεμπάστιαν Φέτελ. Είναι προφανές, ότι οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να συζητήσουν πρώτα μεταξύ τους και να καθορίσουν μία ενιαία στάση απέναντι στον Τύπο, πριν τεθούν στη διάθεση των δημοσιογράφων.