Ο Χαβιέρ Ούμπιντες θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου, με μόνη ανοιχτή εκκρεμότητα, το πόστο από το οποίο θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα του Περιστερίου.

Σε πρόσφατη συνάντηση της σημαίας του Ατρόμητου, με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο του δόθηκε ουσιαστικά το ελεύθερο να αποφασίσει εκείνος αν επιθυμεί να παίξει ακόμα έναν χρόνο ή να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πόστο.

Το κλαμπ ξεκάθαρα θέλει να συνεχιστεί η σχέση αυτή, εκτιμώντας, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του, καθώς η προσφορά του δεν περιορίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

“Όλοι οι καλοί χωράνε…” έλεγαν χαρακτηριστικά από την ομάδα, χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ενασχόλησης του Ούμπιντες και με την προπονητική. Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων του αγαπημένου των φίλων του Ατρόμητου, που είναι 2ος σε συνολικές συμμετοχές στην ιστορία του αστεριού, με 249 (287 ο Μπρίτο), 2ος σε γκολ στη Super League με 25 (30 ο Ναπολεόνι), 1ος σε κυπελλικές συμμετοχές (37) και 1ος σε ευρωπαικές συμμετοχές (11).