Ο Δημήτρης Γιαννούλης φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν καθώς ο Κλοντ Πιελ τον θέλει και έχει ετοιμάσει, μέχρι, και στρατηγική.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «le10sport.com» ο Έλληνας διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός του ΠΑΟΚ αποτελεί προτεραιότητα για την Σεντ Ετιέν και τον προπονητή της.

Τουλάχιστον αυτό παραδέχεται ο Κλοντ Πιέλ, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Το ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Κατερινιώτη μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, την ίδια στιγμή που και η Μονακό τον έχει στη μεταγραφική λίστα της, ενώ όσο ο Θουμπιθαρέτα ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ είχε ακουστεί και για την ομάδα της Μασσαλίας.

Όπως τονίζει ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μανού Λονζόν, «η Σεντ Ετιέν είναι το φαβορί για την απόκτηση του Γιαννούλη», για τον οποίο ο γαλλικός σύλλογος «γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες του ΠΑΟΚ», προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ και τον Τράουκο.

Ο Περουβιανός αριστερός μπακ – χαφ έχει προταθεί ανάμεσα στα ανταλλάγματα, ωστόσο το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του «Δικεφάλου» για να δώσει το «ΟΚ».