Ο Ντίνος Μαυροπάνος έκανε ένα πολύ καλό εξάμηνο με την φανέλα της Νυρεμβέργης στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Μάλιστα, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του παρέμεινε στην κατηγορία, ωστόσο, ο ίδιος δεν θα μείνει για πολύ εκεί.

Σύμφωνα με την «Kicker», ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται σε επαφές με την Στουτγκάρδη, η οποία πανηγύρισε την άνοδο της στην Bundesliga πριν λίγες μέρες. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο 22χρονος στόπερ είναι ψηλά στην λίστα του γερμανικού συλλόγου και προορίζεται ως βασική επιλογή για τα στόπερ. Τα δικαιώματα του νεαρού άσου ανήκουν στην Άρσεναλ, ωστόσο η ίδια δείχνει διατεθειμένη τον πουλήσει, με ένα ποσό κοντά στα 7,5 εκ. ευρώ.

Για αυτό τον λόγο, η γερμανική ομάδα θέλει να τον αποκτήσει αρχικά ως δανεικό και στην συνέχεια να τον αγοράσει με κανονική μεταγραφή. Στην Zweiteliga πραγματοποίησε 12 συμμετοχές ενώ με την Άρσεναλ πρόλαβε να αγωνιστεί σε οκτώ ματς. Στην Ελλάδα, αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα, όπου σε μία σεζόν, με 20 συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ, κατάφερε να πείσει τους «κανονιέρηδες» να δαπανήσουν 2 εκ. ευρώ για εκείνον.