Μετά τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Παναγιώτη Φιλόπουλου, την παραίτησή του υπέβαλε και το μέλος της, Γεράσιμος Βρυώνης!

Νωρίτερα ενημερωθήκατε για την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων, Παναγιώτη Φιλόπουλου, μετά το ηχηρό “χαστούκι” από το CAS, με τη δικαίωση του ΠΑΟΚ, στέλνοντας την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού να δικαστεί από το… μηδέν και στην ουσία της αυτή τη φορά.

Αυτή ωστόσο ήταν μόνο η αρχή, καθώς όπως είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσει κι άλλη παραίτηση και συγκεκριμένα του μέλους της Επιτροπής, κ.Γεράσιμου Βρυώνη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτή είναι πλέον γεγονός, κάτι που σημαίνει ότι η Εφέσεων θα συνεδριάσει πλέον με διαφορετική σύνθεση από εκεινη που είχε… αρνηθεί να δικάσει την υπόθεση κι έλαβε ως δεσμευτική την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι δύο συγκεκριμένοι δικαστές άλλωστε είναι εκείνοι που είχαν ψήφισαν υπέρ της δεσμευτικότητας της εισήγησης της ΕΕΑ, καταδικάζοντας τον ΠΑΟΚ χωρίς να τον δικάσουν.

Και τελικά ήρθε η ανακοίνωση του CAS που τους έφερε μπροστά από ένα πολύ μεγάλο αδιέξοδο καθώς τους επιρρίπτει ευθύνες για μεγάλα λάθη, με αποτέλεσμα η παραίτησή τους από την Επιτροπή Εφέσεων που ήρθε για λόγους ευθιξίας έπειτα την ψήφο τους υπέρ του Ολυμπιακού, να αποτελεί μονόδρομο.