Πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν ρωτήσει για την περίπτωση του Αρκάντιους Ρέκα της Αταλάντα.

Με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει «πωλητήριο» και είναι πολύ πιθανόν να παραχωρηθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο ΠΑΟΚ εξετάζει πολλές περιπτώσεις υποψήφιων αριστερών μπακ.

Μια περίπτωση για την οποία έχουν δείξει ενδιαφέρον οι «ασπρόμαυροι», σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, είναι του Αρκάντιους Ρέκα. Ο 25χρονος διεθνής (8 συμ.) αριστερός μπακ ανήκει στην Αταλάντα και τη φετινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Σπαλ, με την οποία αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος μετρώντας δύο ασίστ.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως η Λοκομοτίβ Μόσχας, που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Πολωνό αμυντικό, ο οποίος ανήκε στη Βίσλα Πλοκ πριν πάρει μεταγραφή το 2018 στην Αταλάντα.

Φέτος η ομάδα του Μπέργκαμο τον παραχώρησε με ρήτρα 800.000 ευρώ στην Σπαλ, ωστόσο όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «meczyki.pl», το πιθανότερο σενάριο είναι η παραμονή του Ρέκα στην Ιταλία.