Ολική αναδόμηση στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφει η εφημερίδας «ΦΩΣ», οι «ερυθρόλευκοι» θα μειώσουν τον προϋπολογισμό τους, όχι μόνο λόγω της απώλειας του πρωταθλήματος από τους «πράσινους», αλλά και λόγω της πανδημίας που μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα.

Κάθε Αύγουστο η ομάδα βόλεϊ είχε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ στο ταμείο της, από τα διαρκείας του ποδοσφαίρου και από τα μέλη. Για το λόγο αυτό, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός διαμήνυσε στα «βαριά» συμβόλαια, δηλαδή στους Κοκκινάκη, Πετρέα, Κουμεντάκη ότι θα μείνουν μόνο αν ρίξουν τις απαιτήσεις τους κατά 40% και πως είναι ελεύθεροι να διαπραγματευθούν αν δεν συμφωνήσουν.

Από εκεί και πέρα όλοι οι ξένοι αποτελούν παρελθόν, αφού δεν κατάφεραν να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Αυτοί που θα παραμείνουν στο λιμάνι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι οι Βουλκίδης, Ανδρεάδης, Στιβαχτής, Ριζόπουλος, ενώ θα αναζητηθούν κι άλλοι Έλληνες που θα αναπληρώσουν των τριών προαναφερθέντων που θα αποχωρήσουν.

Με το ένα πόδι εκτός λιμανιού βρίσκεται και ο Μουνιόθ, για τον οποίο υπάρχουν πολλά παράπονα ότι δεν προετοίμασε την ομάδα έτσι όπως θα έπρεπε για το φάιναλ φορ και την αποκαρδιωτική εικόνα στους τελικούς. Επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει είναι ο Δημήτρης Καζάζης.