Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις αρετές τους και να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ χωρίς φόβο, με τη νίκη φυσικά να αποτελεί μονόδρομο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τη βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης: «Έχουμε την υποχρέωση να νικήσουμε. Μένουν δύο αγώνες που πρέπει να κερδίσουμε και τους δύο για τη 2η θέση».

Για το αν περίμενε τη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού: «Ήταν κάτι που μπορούσε να συμβεί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει το κίνητρο που είχε ο ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο, και οι παίκτες δεν είχαν την αγωνιστικότητα και την ένταση».

Για το τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι η ομάδα που είναι πάντα, μια ποιοτική και δυνατή ομάδα. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε».

Για το ποια είναι η δυσκολία για το συγκεκριμένο ματς με δύο μόνο μέρες προετοιμασίας: «Κάνουμε τα ελάχιστα απαραίτητα. Το πιο σημαντικό είναι να επαναφέρουμε τη φυσική και ψυχολογική κατάσταση. Λίγα τακτικά, αλλά δεν θα προσπαθήσουμε πολλά νέα πράγματα».

Για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της ΑΕΚ και αν αυτό είναι το «όπλο» της Ένωσης: «Σίγουρα, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο και να σκεφτόμαστε τις δικές μας αρετές και να τις εκμεταλλευτούμε».

Για την τακτική που περιμένει από τον ΠΑΟΚ: «Έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω πως μπορεί να είναι αύριο».