Δυο παγκόσμιοι πρωταθλητές στο δυναμικό της ομάδας πόλο ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Δυο μεταγραφές με πολύ μέλλον πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης αφού ένταξε στο δυναμικό της ομάδας πόλο ανδρών τους παγκόσμιους πρωταθλητές Ζαννή Αλαφραγκή και Χαράλαμπο Τρούλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του ΝΟΒ:

«Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χαράλαμπος Τρούλος.

Ο νεαρός περιφερειακός είναι γεννημένος το 1997 και προέρχεται από την ομάδα του Π.Φαλήρου, της οποίας υπήρξε κορυφαίος σκόρερ στην Α1 ανδρών.

Ο Χαράλαμπος Τρούλος έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2017 στο Βελιγράδι με την Εθνική Νέων Ανδρών, ενώ βρίσκεται στον προθάλαμο της Εθνικής Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βουλιαγμένης, επεσήμανε:

«Ο ΝΟΒ είναι ένας ιστορικός Όμιλος στο χώρο της εγχώριας και ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης και με τιμά ιδιαίτερα η επιλογή εμπιστοσύνης της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου στο πρόσωπο μου. Επιθυμία και στόχος μου είναι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με τη νέα μου ομάδα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα 15 χρόνια που ήμουν στον ΑΟΠΦ. Πήρα, αλλά κι έδωσα πολλά. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους εκάστοτε προπονητές αλλά και συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα μου πάντα».

Το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θα φορά για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ζαννής Αλαφραγκής.

Ο νεαρός περιφερειακός (γεν. 1999) αποτελεί μέλος των μικρών εθνικών ομάδων και έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2019 με προσωπική διάκριση ως MVP του τελικού στο Κουβέιτ και Πρωταθλητής Ευρώπης το 2018, ενώ αγωνιζόταν στο Π.Φάληρο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ν.Ο.Β., ο Ζαννής Αλαφραγκής τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως Βουλιαγμένη. Μου αρέσει πολύ η στήριξη του συλλόγου στα νέα παιδιά και το μακροχρόνιο πλάνο του. Παρ’όλα αυτά θέλω να βοηθήσω άμεσα στην επιστροφή της ομάδας στις κατακτήσεις τίτλων και την συμμετοχή της στους ομίλους το Champions league. Τέλος, ευχαριστώ πολύ το Παλαιό Φάληρο για τα 13 χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα και ουσιαστικά με σμίλεψε τόσο αθλητικά όσο και σαν άνθρωπο.»