Με τις καταθέσεις των νομικών εκπροσώπων των τελευταίων χρονικά εμπλεκόμενων ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Μέχρι την Τρίτη τα υπομνήματα.

Ο λόγος για την υπόθεση που παραπέμφθηκε στην επιτροπή Δεοντολογίας με 15 εμπλεκόμενους / κατηγορούμενους, εκ των οποίων οι Μαρινάκης και Σπανός για συγκεκριμένα παιχνίδια (όπως του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο το 2015) αλλά και τις ομάδες των Ολυμπιακού και Ατρόμητου.

Η εισήγηση αυτή ήταν από την Παναγιώτα Σπανού που πρότεινε υποβιβασμό των Ολυμπιακού και Ατρόμητου και βαριές ποινές για Μαρινάκη και Σπανό. Την Τετάρτη ήταν η τελευταία ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας και ως επί το πλείστον κατάθεσαν δικηγόροι εμπλεκόμενων με την υπόθεση διαιτητών. Το προεδρείο ήθελε να τελειώσει τις εκδικάσεις από την Τρίτη αλλά δεν ήταν χρονικά εφικτό. Δόθηκε προθεσμία για υπομνήματα έως την προσεχή Τρίτη και στην συνέχεια στο προσεχές διάστημα θα βγουν οι σχετικές αποφάσεις. Οι τυχόν θιγόμενες πλευρές από τις αποφάσεις αυτές μπορούν μετά να προσφύγουν στην Εφέσεων.