Ο Μπρούνο Γκάμα, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ενώ επίσης στάθηκε στην παρουσία του και στις δυσκολίες της φετινής σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

«Με πάρα πολύ σκληρή δουλειά η ομάδα έδειξε πνεύμα ομαδικό και προσπάθησε να παλεύει όλα τα παιχνίδια, σίγουρα η κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη έπρεπε όμως να την αντιμετωπίσουμε και αυτό κάναμε. Θεωρώ πως με την πολύ ομαδική δουλειά που κάναμε καταφέραμε να φτάσουμε σε μια νίκη η οποία αναπτερώνει το ηθικό της ομάδας».

Πόσο βοηθάει η νίκη επί του ΟΦΗ για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα βοηθάει μια νίκη μας αναπτερώνει το ηθικό και μας βοηθάει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στο οποίο θα κατέβουμε όπως και στα προηγούμενα, με το πνεύμα νικητή και θα κάνουμε την προσπάθεια μας να κερδίσουμε το ματς».

Πως περιμένει τον Παναθηναϊκό:

«Ένα δύσκολο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Θα έρθει εδώ για να βάλει δύσκολα, σίγουρα είναι σημαντικός πως ούτε εμείς ούτε ο Παναθηναϊκός έχουμε βαθμολογικό κίνητρο αλλά όπως και να έχει οι δύο ομάδες παίζουν για το πρεστίζ και την ιστορία τους. Θα γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς όσοι έχουμε απομείνει θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί μέσα στην έδρα μας δείχνουμε πάντα ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο».

Αν είναι έξτρα κίνητρο ότι είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι:

«Θέλουμε να κλείσουμε με μια νίκη και καλή εμφάνιση, δυστυχώς δεν μπορούμε να το συνοδέψουμε με τον κόσμο μας που δυστυχώς δεν μπορεί να είναι παρών. Αλλά όσοι έχουμε απομείνει θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να κλείσουμε τη φετινή χρονιά εντός έδρας με τρεις βαθμούς».

Για το πως έχει αντιμετωπίσει την κατάσταση μετά και την αποχώρηση των συμπαικτών του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση και συναισθηματικά καθώς έπρεπε να αποχαιρετήσεις πάρα πολλούς συμπαίκτες σου και φίλους που ήσουν μαζί τους στα αποδυτήρια. Συν το γεγονός ότι μείναμε λίγου ποδοσφαιριστές να παίξουμε σημαντικά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες ελάχιστε αλλαγές. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι το αντιμετωπίσαμε σαν επαγγελματίες και προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τις μυϊκές και τις ψυχολογικές».

Αν η τωρινή κατάσταση τον έκανε να δεθεί περισσότερο με τον Άρη:

«Σίγουρα ναι και αυτό το αποδεικνύει και το γεγονός ότι έμεινα για να βοηθήσω την ομάδα. Όταν η ομάδα έπρεπε να με βοηθήσει το έκανε οπότε το έκανα και εγώ αυτή τη στιγμή, παρόλα αυτά θεωρώ ότι οι λίγοι που μείναμε ενωθήκαμε πολύ περισσότερο προσπαθήσαμε να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο για την ομάδα οπότε ήταν κάποιες συνθήκες που μας έκαναν να ενωθούμε παραπάνω και μεταξύ μας και με τον σύλλογο».

Για την προσωπική του απόδοση τη φετινή χρονιά και είναι η καλύτερη:

«Σιγουρα έτσι είναι γιατί ερχόμουν και από ένα τραυματισμό αλλά για να έρθει αυτή η χρονιά δούλεψα πολυ σκληρά και στην προετοιμασία και στη συνέχεια. Ένιωθα την αγάπη από τον σύλλογο και τον κόσμο και με βοήθησε να κάνω μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας μου».