Το όνομα του Βαγγέλη Μάντζαρη βρέθηκε στην πράσινη επικαιρότητα, ως μια πιθανή λύση στην περιφέρεια, ωστόσο πρόκειται για σενάριο που είναι αρκετά μακριά από την πραγματικότητα.

Έπειτα από το πέρασμά του από την Ούνικς Καζάν και τον Προμηθέα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι ελεύθερος στην αγορά, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο έμπειρος γκαρντ, άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά από υψηλό επίπεδο και το γεγονός ότι κυκλοφορεί ως free agent στην αγορά δεν περνάει απαρατήρητο.

Τις τελευταίες ώρες το όνομά του συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, καθώς υπήρξε έντονη φημολογία, γύρω από το όνομά του, όμως τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

Θέμα Μάντζαρη δεν τίθεται στο «τριφύλλι». Κι αυτό γιατί ο Χάουαρντ Σαντ Ρος θα είναι ο μπακ απ πλέι μέικερ του Λαπροβίτολα -εφόσον ο Αργεντινός φορέσει τα πράσινα τη νέα σεζόν- «γεμίζει» την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Γιώργου Βόβορα, άρα δεν αφήνει και καμία θέση κενή για τον Μάντζαρη, που αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ.

Ως εκ τούτου, το όνομα του Περιστεριώτη γκαρντ δεν υπάρχει στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, ο οποίος περιμένει να υπάρξει happy end με την περίπτωση Λαπροβίτολα για να ολοκληρώσει τις κινήσεις του στην περιφέρεια και να μπορέσει να μπει στην τελική ευθεία, όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ του.