Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέφρασε, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, την δυσαρέσκεια του προς το πρόσωπο του δημάρχου Αμπελοκήπων, Λάζαρο Κυρίζογλου, καθώς δεν παραχώρησε το Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων για την φιλοξενία αγώνων του ομίλου “UEFA Women’s Champions League”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να εκφράσει δημόσια την έντονη δυσαρέσκεια του για τον δήμαρχο Αμπελοκήπων, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Αμπελοκήπων, για την φιλοξενία αγώνων του ομίλου «UEFA Women’s Champions League», τον οποίο φιλοδοξούμε να φέρουμε στην Θεσσαλονίκη, παρά ταύτα αρνήθηκε κατηγορηματικά επικαλούμενος λόγους που δεν αντέχουν στην κοινή λογική.

Για του λόγου του αληθές -και όλα αυτά σε μία περιοχή η οποία κατοικείται στην συντριπτική της πλειοψηφία από φίλαθλους του Σωματείου μας, τους οποίους ο εν λόγω δήμαρχος δεν φάνηκε να συμπαθεί ιδιαίτερα-, η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν στο συγκεκριμένο γήπεδο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης να πραγματοποιηθούν αγώνες των φιλοξενούμενων ευρωπαϊκών ομάδων και όχι του ΠΑΟΚ. Κατά πάσα πιθανότητα ας ληφθεί υπόψιν, ότι οι εν λόγω αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου λόγω του covid-19.

Ο ΠΑΟΚ καταβάλλει μία φιλότιμη προσπάθεια προκειμένου να φέρει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στην πόλη, μέσω του οποίου θα αναβαθμιστεί γενικότερα η αξία της Θεσσαλονίκης, ως πόλης η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Αυτό δεν το κατάλαβε ο κύριος δήμαρχος…

Σαν ΠΑΟΚ, αισθανόμαστε «προδομένοι» από την στάση του εν λόγω δημάρχου της «ασπρόμαυρης» περιοχής των Αμπελοκήπων-Επταλόφου-Μενεμένης.

Ελπίζουμε, ποτέ στο μέλλον να μην τύχουμε τέτοιας αντιμετώπισης από εκλεγμένο δημοτικό άρχοντα…

Από την άλλη αισθανόμαστε την βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

1) Την Διοίκηση του Εθνικού Σταδίου «Καυταντζόγλειο», για την παραχώρηση του Σταδίου, για την διεξαγωγή των αγώνων και προσωπικά την Πρόεδρο, κα. Καλυψώ Γούλα και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, κ. Νίκο Παπαδόπουλο και κ. Βασίλη Παπαχαρίση.

2) Το Σωματείο του Μακεδονικού Νεαπόλεως και προσωπικά τον κ. Παύλο Ανδρώνη, για την παραχώρηση του γηπέδου του Σωματείου για την διεξαγωγή των αγώνων.

3) Την Διοίκηση του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, τον Δήμο Κατερίνης, και προσωπικά τον Δήμαρχο, κ. Κώστα Κουκοδήμο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Γιάννη Συμεωνίδη.