Ο Κιλιάν Εμπαπέ κάνει την ανατροπή και φαίνεται πως προλαβαίνει το παιχνίδι με την Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με την L’ Equipe.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Γαλλίας, φαίνεται πως βγαίνει νικητής στη μάχη με το χρόνο και θα είναι στη διάθεση του Τόμας Τούχελ για το παιχνίδι με τους Ιταλούς στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας.

«Κατά 90% θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους Ιταλούς. Τα αποτελέσματα των κλινικών και ακτινολογικών εξετάσεων είναι όλο και πιο ανακουφιστικά ενώ πολλές φορές τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων δίνουν δελτία Τύπου όπου επιλέγουν στρατηγικά να εκφράζουν απαισιόδοξες θέσεις. Βέβαια στην περίπτωση του Μπαπέ έχει παίξει ρόλο η μεγάλη επιθυμία και η αποφασιστικότητα του παίκτη να επιστρέψει εγκαίρως και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ακόμα και αν δεν είναι 100% έτοιμος, ο Τούχελ θα αποφασίσει λογικά να τον έχει μαζί του στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα τις ανάγκες του αγώνα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.