Ο Τόμας Σατοράνσκι αναφέρθηκε στο μέλλον του συμπατριώτη του Γιαν Βέσελ και το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του, τονίζοντας ότι το περιβάλλον του ισπανικού συλλόγου θα ήταν πολύ καλό για τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε.

Εκτός από συμπατριώτες και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα, οι Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι είναι και δύο καλοί φίλοι. Ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα για μία διετία και δεν μπόρεσε να μην πάρει θέση για το ενδιαφέρον των Καταλανών για τον σέντερ της Φενέρμπαχτσε.

«Θα ήταν αστείο αν πάλι χάναμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί σε άλλη μία ομάδα, όπως έγινε πριν λίγο καιρό στην Ουάσινγκτον. Ωστόσο με την Μπαρτσελόνα πιθανότατα θα με πείραζε, γιατί πάντα ήθελα να γυρίσω πίσω εκεί. Θα δούμε πότε είναι η κατάληλη στιγμή γι’ αυτό, αλλά ας μην προτρέχουμε. Νομίζω ότι θα ήταν ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τον Βέσελι, είναι μία υπέροχη ομάδα και ένας προπονητής, όπως ο Σάρας, ο οποίος τον γνωρίζει καλά και ενδιαφέρεται για εκείνον. Όμως το πιο σημαντικό πράγμα για τον Βέσελι είναι να επιστρέψει σύντομα στην παλιά του φόρμα και χωρίς τραυματισμούς, δεν θα έχει σημασία αν θα βρίσκεται στην Φενέρ ή στην Μπάρτσα», δήλωσε ο Τόμας Σατοράνσκι.