Ο Ιορδανός διεθνής επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, που ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε ως βασικός στην φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Φιλικό παιχνίδι με… έντονο άρωμα Ελλάδας έγινε σήμερα (2/8) στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος της Λάρνακας, όπου ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση έμειναν στο 1-1. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πρώτα τα μεταγραφικά. Ο Ταμάρι του πρώτου που απασχολεί τον Ολυμπιακό ξεκίνησε βασικός, ο Ιορδανός φορ αγωνίστηκε και 70′ και είχε μία καλή ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα… μετράμε Ελληνες ή έστω παίκτες/προπονητές που τους έχουμε δει στα μέρη μας. Στον πάγκο του «Θρύλου» βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που χρησιμοποίησε τους Αποστολάκη (Παναθηναϊκός), Τσιλιγγίρη (Αρης), Κλωναρίδη (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), ενώ απέναντί τους βρέθηκε ο Γκαλίτσιος (ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Πανιώνιος). Την ίδια στιγμή με τον ΑΠΟΕΛ έπαιξε και ο Ζαχίντ (Παναθηναϊκός), ενώ με την Ανόρθωση του «δικού» μας Τιμούρ Κετσπάγια (ΑΕΚ, Ολυμπιακός) αγωνίστηκαν οι Λόρια (ΟΦΗ, Ολυμπιακός), Σίλντεφελντ (Παναθηναϊκός), Αρτυματάς (Κέρκυρα).