Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μπορεί να είναι ομόφωνα ο καλύτερος αμυντικός της Premier League, ωστόσο δεν είναι… άτρωτος σύμφωνα πάντα με τον Κόλο Τουρέ!

Αποτελεί ομόφωνα τον καλύτερο αμυντικό της Premier League, για τους περισσότερους και του κόσμου ολόκληρου. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι μία κλάση μόνος του με τη φανέλα της Λίβερπουλ την τελευταία διετία και με εξαίρεση το πρόσφατο λάθος κόντρα στην Άρσεναλ, σπάνια υστερεί, δίνοντας την εντύπωση πως είναι «άτρωτος».

Ωστόσο, ο Κόλο Τουρέ ίσως να βρήκε την αχίλλειο πτέρνα στο παιχνίδι του και παράλληλα να έδωσε το «κλειδί» στους αντίπαλους επιθετικούς για να τον νικήσουν στα ίσα.

Ο άλλοτε στόπερ των Reds και της Άρσεναλ αποθέωσε μεν τον Ολλανδό «γίγαντα», κατέθεσε δε, όμως, το μοναδικό σημείο κατά τη γνώμη του που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι στράικερ.

«Είναι απίστευτος παίκτης, κορυφαίος. Έχει ταχύτητα, ύψος, άλμα. Τεχνική, επίσης. Μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι εξαιρετικά, με τις μακρινές μπαλιές του. Έχει τα πάντα.

Δεν έχω δει πολλούς παίκτες να τον προκαλούν στο ένας εναντίον ενός. Κατά τη γνώμη μου, αυτή ίσως να είναι η μοναδική του αδυναμία. Είναι πολύ ψηλός κι αν του επιτεθείς με τη μπάλα, ίσως αντιμετωπίσει προβλήματα. Είναι όμως, τόσο έξυπνος, ξέρει να μαρκάρει καλά. Αλλά, αν είσαι πολύ επιθετικός στο 1vs1, νομίζω μπορείς να πάρεις κάτι από αυτόν».