Με τα καλύτερα λόγια για τον Πάουλο Ντιμπάλα, μίλησε ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, τονίζοντας πως όσα κάνει ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους είναι βγαλμένα από το… Playstation.

O 20χρονος Σουηδός μέσος, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ο οποίος αποτελεί, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σουηδίας, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Γιουβέντους αλλά και για τον Πάουλο Ντιμπάλα.

«Στη Γιουβέντους βρήκα το ποδόσφαιρο που αγαπώ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχεις μεγάλη ώθηση. Ο Ντιμπάλα; Μπορώ μόνο να μάθω από το μονοπάτι που ο Πάουλο πήρε και κάποιες φορές είναι και αρχηγός. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει.

Έχει τον τρόπο παιχνιδιού στο μυαλό του και με το δεξί του πόδι δημιουργεί τη μαγεία, αυτή τη μοναδική που βλέπεις μόνο στο PlayStation. Ανυπομονώ να συγκριθώ με τον Ντιμπαλά και να ζητήσω από το Ντε Λιχτ τις συμβουλές του για το πόσο γρήγορα να προσαρμοστώ στην ομάδα.

Είναι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και έχει ήδη εδραιωθεί στη Γιουβέντους. Ο Ρονάλντο; Ευτυχώς τον είχα ήδη γνωρίσει και ήταν εξαιρετική γνωριμία Όταν ήρθα στο Τορίνο τον Ιανουάριο για να υπογράψω το συμβόλαιό μου, ο Κριστιάνο με προσέγγισε μαζί με τους Κιελίνι, Μπουφόν και Μπονούτσι για να με καλωσορίσουν προσωπικά στην ομάδα».