Η Ρεάλ αποφάσισε να μην αποδεσμεύσει (τουλάχιστον όχι άμεσα) τον Νικολάς Λαπροβίτολα και ο Παναθηναϊκός που δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει, στρέφεται σε άλλες λύσεις για τη θέση του πλέι μέικερ.

Σύμφωνα με την Live Sport, οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Άσκια Μπούκερ. Πρόκειται για τον 27χρονο Αμερικανό (1,86μ.) που την τελευταία διετία έπαιζε στη Μούρθια, ενώ το 2015 πέρασε από τον Αρκαδικό.

Ο απόφοιτος του Κολοράντο προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν μετρώντας 21,2 πόντους (84,3% βολές, 44,6% δίποντα, 37,1% τρίποντα), 3,6 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 28:35 συμμετοχής κατά μέσο όρο στην ACB. Μάλιστα το Νοέμβριο είχε αναδειχθεί MVP του μήνα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Το συμβόλαιό του έχει λήξει, ακόμη δεν έχει βρει ομάδα, ενώ η Μούρθια έχει αποκτήσει ήδη για βασικό πόιντ γκαρντ τον Κόνερ Φράνκαμπ που φέτος έπαιξε στο Ρέθυμνο. Ο Μπούκερ είναι καλύτερος σκόρερ παρά οργανωτής, αλλά οι επιλογές στην αγορά είναι ούτως ή άλλως πολύ περιορισμένες για τους «πράσινους».