Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στις μετατροπές που θα γίνουν στο ρόστερ της σερβικής ερυθρόλευκης ομάδας με την περίοδο κορωναϊού καθώς επίσης μίλησε για τα συμβόλαια των παικτών Τζόρνταν Λόιντ και Λάντρι Νοκό.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου μπαίνουν σε μια νέα εποχή με τον Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο τους και οι μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν το φετινό καλοκαίρι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Φυσικά, η πιο ηχηρή μετακίνηση ήταν εκείνη του πρώην γκαρντ της Βαλένθια, Τζόρνταν Λόιντ, ενώ έγιναν σημαντικές προσθήκες και με τον πρώην στόχο του Παναθηναϊκού και πρωταθλητή Γερμανίας, Λάντρι Νοκό, τον πρώην παίκτη του Προμηθέα που ξεχώρισε στο Eurocup, Λάνγκστον Χολ και τον μέχρι πρότινος αθλητή της Παρτιζάν, Κόρεϊ Ουόλντεν.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ομάδας, όλες αυτές οι κινήσεις ήταν αυστηρά… εντός μπάτζετ. Μάλιστα, εξήγησε πως λόγω του κορωνοϊού και των κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεων που θα φέρει μαζί της η νέα μπασκετική χρονιάς, ο συνολικός προϋπολογισμός των Σέρβων δεν ξεπερνάει τα 5εκατ. ευρώ και παρουσιάζει μείωση της τάξης του 30%.

«Το μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα την νέα σεζόν θα είναι περίπου 5 εκατ. ευρώ συνολικά. Θα είναι μειωμένο κατά 30% σε σχέση με το περσινό. Σε εμάς οι πωλήσεις των εισιτηρίων έδιναν το 25-30% του μπάτζετ τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αυτό δεν θα συμβεί την ερχόμενη σεζόν», δήλωσε ο Τσόβις στην «Danas.rs» και συνέχισε λέγοντας:

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Τώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τη δουλειά μας και να πετυχαίνουμε με μπάτζετ που είναι από τα μικρότερα στην Euroleague. Δεν έχει σημασία τι ακούμε όλα αυτά τα χρόνια για προϋπολογισμούς ύψους 15, 14 ή 11 εκατ. ευρώ. Εμείς θέτουμε το πλάνο μας με βάση τις πραγματικές συνθήκες και με διαφάνεια, γιατί η Euroleague αυτό απαιτεί να κάνουμε. Χρειάζονται ξεκάθαρε ςδουλειές.

Πρέπει να σεβαστούμε όσα προτείνει η Euroleague. Ο Ερυθρός Αστέρας πάντα το έκανε και πάντα θα το κάνει. Θα ξοδέψουμε περίπου 3 εκατ. ευρώ σε μισθούς παικτών την νέα σεζόν. Ο μεγαλύτερος θα είναι 400.000 δολ. Για την ακρίβεια, μεταξύ 350 και 400 χιλιάδων και ο μικρότερος 70 ή και 50χιλ.».