Η Ρόμα ετοιμάζεται για αλλαγή ιδιοκτησίας, καθώς ο Τζέιμς Παλότα έφτασε σε αρχική συμφωνία με τον Νταν Φριεντκίν για την πώληση των «τζιαλορόσι».

Ο ιταλικός σύλλογος, ετοιμάζεται για τον αγώνα, με την Σεβίλλη για τους «16» του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (06/08, 19:55). Βέβαια, οι άνθρωποι της Ρόμα, δεν έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στο εν λόγω παιχνίδι, καθώς ο Νταν Φρειντκίν, ετοιμάζεται να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος των «τζιαλορόσι».

Όπως αναφέρει, η οικονομική εφημερίδα, «Milano e Finanza», ο Τζέιμς Πολάτα, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Φρεϊντκίν για την πώληση των μετοχών της Ρόμα.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν η 31η Αυγούστου, θα είναι η μέρα όπου η ιταλική ομάδα, θα ανακοινώσει κι επίσημα την μεγάλη αυτή αλλαγή στην ιστορία της. Ο Νταν Φριεντκίν, ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ρόμα και στόχος τους, ήταν να έρθει σε συμφωνία, πριν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, ωστόσο η κρίση της πανδημίας, καθυστέρησε τα σχέδια.

Παρ’ όλα αυτά, το «deal», φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν, πως η τελευταία προσφορά του Φρειντκίν ήταν στα 550 εκ. ευρώ, μειωμένη από την αρχική των 700 εκ. που είχε καταθέσει.