Τα όνειρα υπάρχουν για να πραγματοποιούνται. Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να πιστέψεις σε αυτά. Άλλωστε ο ίδιος ξέρει καλύτερα, δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητήσουμε.  

Ο άσος της Λίβερπουλ κάνοντας δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε για τα όνειρα του. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να μετακομίσει στο Λίβερπουλ αρκετά χρόνια πριν όταν και έφυγε από την Αίγυπτο. Ένα όνειρο που όπως τονίζει… τώρα γίνεται πραγματικότητα.  

Ο 26χρονος το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Βασιλείας και έπειτα της Τσέλσι για να δοθεί δανεικός σε Φιορεντίνα και Ρόμα, ώσπου το 2017 καταστάλαξε στη Λίβερπουλ και το Άνφιλντ.

Ένα χρόνο μετά έχει κάνει όλον τον πλανήτη να παραμιλάει για χάρη του με τα κατορθώματά του. Σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο και μπορεί να περηφανεύεται πως έχει εξελιχθεί σε μία απ’ τις καλύτερες μεταγραφές του “κόκκινου Λιμανιού”. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δεν “κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του” και παραδέχεται πως ήταν όνειρο ζωής να παίξει για τη Λίβερπουλ.

“Η Λίβερπουλ είναι πολύ γνωστή ομάδα σε όλον τον κόσμο και έχει πολλούς υποστηρικτές στη Μέση Ανατολή. Έτσι, την έμαθα και εγώ όταν ήμουν 10 χρονών” αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

“Η ιστορία μου να παίζω τις ομάδες αυτές στο Playstation όταν ήμουν μικρός είναι αληθινή. Μερικές φορές έπαιρνα άλλες ομάδες, αλλά τις περισσότερες τη Λίβερπουλ. Τότε δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα παίζω θα βρίσκομαι εδώ. Ωστόσο, ήταν πάντα ένα όνειρο μου. Πρέπει να προσπαθείς για τα όνειρά σου και να τα κυνηγάς

Όταν πήγα στη Βασιλεία από την Αίγυπτο, ήλπιζα μια μέρα να έρθω και εδώ. Υπήρχε και μια ευκαιρία νωρίτερα αλλά δεν προχώρησε.  Όταν πάλι υπήρξε το ενδιαφέρον της ομάδας ένα χρόνο πριν, το σκεφτόμουν και εγώ. Οπότε να’ μαι”.